colaboratori-poza

colaboratori

URBAN SPACES este o munca in echipa, succesul lui este mândria tuturor și noi le mulțumim pentru asta!

De ce îi apreciem? Toți dau dovadă de experiență și excelență tehnică, au spirit de inițiativă, dorința de a încerca inovații alături de noi și curajul de a merge pe calea nebătătorită. Cu mulți colaborăm încă de la primul proiect, ne-au devenit prieteni iar unii chiar locuitori în Urban Spaces.

logo-syaa

SYAA

Birou arhitectură

SYAA a proiectat URBAN SPACES 3. Proiectul din Badea Cârțan unul cool & trendy. La fel sunt și Eliza Yokina și Adrian Soare, cei doi coordonatori ai biroului SYAA, lider de design cu o reputație solidă și binemeritată.

www.syaa.ro

loot-logo-outline

LOOT studio

Designerii din spatele acestui site

LOOT este un studio de design grafic cu sediul în București. Ei se ocupă de o varietate de proiecte de brand development pentru clienți locali și internaționali. Pe lângă studio, LOOT produce și propria revistă, JUG, și se ocupă de magazinul cu obiecte de design LOOTforever.

www.weareloot.com  www.lootforever.com

sigla2-1024×969

Petcu Construct

Antreprenor General

Sunt cei care au dus la bun sfarsit proiectul din Dogarilor si au inceput lucrul la URBAN SPACES 2. Au experienta indelungata in antrepriza de constructii in tara si in Germania. Domnul Petcu se incapataneaza sa demonstreze ca nu doar in Germania se poate lucra cu metode moderne si la standarde inalte. Si, in plus, e pasionat de masini vechi.

www.petcuconstruct.ro

logo

Natural Wood Floor

Pardoseli

Octavian Apostol de la Natural Wood Floor impreuna cu Domnul Cadar sunt cei care ne-au furnizat pardoselile si ne-au ajutata sa le asternem frumos la picioarele clientilor. Pasionati de lemn si de ski, sunt vecini si clienti ai URBAN SPACES.

www.naturalwoodfloor.ro

logo1

Kulcuș

Design Interior

Ti-ai luat o casa. Te-ai gandit de un milion de ori cum va arata, ai in cap o imagine, dar acum nu stii de unde sa incepi si nici cum sa ajungi acolo.  Anca stie – vrei un kulcus! Abia asteptam sa iti aratam amenajarile ei din Urban Spaces 2 – Mumuleanu.

facebook.com/KulcusDesignbyAncaIonescu

ador-logo

ADOR MOBILA

Mobilier

Distanta Bucuresti – Brasov nu a fost o piedica in calea colaborarii noastre. A fost mult mai important faptul Doriana, evergica si mereu vesela, impreuna cu echipa ei au reusit sa execute cele mai complicate proiecte de mobilier propuse de arhitectii nostri.

http://www.adormobila.ro/

atelier-ciprian-manda.-logo-alb

Atelier Ciprian Manda

Design & Lemn

Ciprian e un arhitect care iubeste lemnul si … negrul.  Este raspunzator de designul interior a mai multor spatii din DOGARILOR printre care si biroul URBAN SPACES. Mestereste cu multa pasiune, in atelierul propriu, majoritaea pieselor folosite in proiectele sale. Ce il diferentiaza de ceilalti arhitecti? Are si solutii tehnice pentru propunerile pe care le face …  😉

www.atelier-ciprian-manda.ro