Localizare

Urban Spaces 3 se afla pe str. Badea Cartan la numarul 13, in mijlocul unuia dintre cartierele vechi ale orasului, o zona in care locuirea se impletea cu mestesugaritul iar spatiile private se deschideau catre curti comune.

Împrejurimi

Cartierul avea şi o zonă industrială formată în principal din mici fabrici de cărămidă. Una dintre ele, Tonola, se afla pe actualul teren al Parcului Circului la doar 500 de metri distanta. Pe terenul vecin, pe strada Teilor (actuala Vasile Lascar), a funcționat, începînd din 1871, primul depou pentru tramvaie trase de cai din București.

Apartamente si detalii

Apartamentele sunt variate ca dimensiuni si conformare – studiouri, 2 camere, 3 camere pe un singur nivel dar si duplexuri, 4 camere cu gradina mare sau  sus, la etajul 3, cu terase generoase .

Toate au un living mare si luminos aflat in relatie directa cu o logie sau o tersa, loc de intins  masa mare la care sa aduni familia sau prietenii. Aproape toate apartamentele au cel putin doua fatade, permitand soarelui sa va fie alaturi toata ziua si asigurand o ventilare optima.

La parter avem 3 mici birouri sau, de ce nu, ateliere pentru artisti …

POZE SANTIER