[mk_custom_sidebar sidebar=”sidebar-21″]
[mk_page_section full_width=”true” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ section_id=”next” sidebar=”sidebar-1″]

SOLD OUT

URBAN SPACES 2

[mk_fancy_title tag_name=”h5″ color=”#111111″ size=”33″ force_font_size=”true” size_smallscreen=”30″ size_tablet=”25″ size_phone=”15″ font_weight=”bold” txt_transform=”uppercase” letter_spacing=”5″ font_family=”none” align=”center”]Mumuleanu[/mk_fancy_title]

Mult asteptatul URBAN SPACES 2 este o colectie de 20 case ALTFEL.

“Răspuns critic la adresa metodelor de construire simplificate, nerelaționate cu criteriile specific arhitecturale sau valorile culturale, ci simple rezultate ale unor calcule pur economice într-o lume a standardizării. Cu accent pe diversitatea spațiilor de viață, pe calitatea spațiilor exterioare, pe limita flexibilă între spațial intim/privat și cel participative, multiplele grade de transparență ale clădirii contribuie la identitatea locală a proiectului.”

Arh. Petra Bodea – ADNBA

 STATUS

[mk_image src=”https://urban-spaces.ro/wp-content/uploads/2016/11/s5.png” image_size=”medium” svg=”true”]

Barbu Mumuleanu 14
Sector 2

[/mk_page_section][mk_page_section]
Localizare

Spațiul este construit pe liniștita stradă Barbu Mumuleanu la nr. 14. Strada e o înșiruire de grădini cu loturi lungi și înguste.

“Aşa cum în aceste curţi încă se înlănţuie, unele după altele, case ce împart o curte comună, aşa se aşază şi aici 7 case mai mari de-a lungul unei grădini adânci, cu un contur frânt, imprecis, deschis mai puţin spre stradă şi mai mult spre acel miez neclar ce se ascunde de multe ori între străzile Bucureştiului.

Casele adăpostesc, mai departe, înăuntrul lor, alte case: locuinţe suprapuse şi alăturate, cu intrări distincte, cu verande, grădini, terase, sau doar nişe deschise fie spre grădina de intrare din faţă, cea dinspre vest, ori spre cea mai intimă din spate, dinspre est.  Între aceste două grădini înguste se aşază aşadar toate locuinţele şi încăperile lor, deschizându-şi uşile şi ferestrele spre ambele, primind înăuntru atât soarele de dimineaţă, cât şi pe cel de amiază, şi obişnuindu-se fiecare din ele cu propria sa orientare şi vecinătate.”

Arh. Andrei Serbescu – ADNBA

[/mk_page_section][mk_page_section]
Apartamente și detalii

Ne place să le numim “căsuțe suprapuse” – sunt 20 de apartamente unice, diferite atât prin amplasare cât și prin compartimentarea spațiului interior dar orientate toate est-vest: apartamente duplex cu 3 și 4 camere și grădini private la parter și etajul 1, apartamente mai mici – studiouri și 2 camere – la nivelul 2 cu acces de pe cursivă și din nou apartamente mari cu terase generoase la etajele 3 si 3’.

Finisajele nu lasă loc de compromis:  tâmplarie aluminiu cu geam tripan, izolație termică cu vată minerală, tencuieli speciale, deck și cementine la exterior, parchet de stejar triplu stratificat, beton aparent, cementine, aer conditionat individual, băi complet utilate la interior.

Te așteptăm să le vezi cu ochii tăi.

[mk_image src=”https://urban-spaces.ro/wp-content/uploads/2017/02/square.jpg” image_size=”full”]
[mk_image src=”https://urban-spaces.ro/wp-content/uploads/2017/02/strada-3.jpg” image_size=”full”]
Unitatea întregului

Spațiul comun este liantul tuturor unităților de locuit.

Din grădina de la parter fiecare apartament are o intrare individuală printr-o verandă proprie. Cursiva suspendată, cu decupajele private din dreptul fiecărui apartament, este punctul de legătură al apartamentelor de la etajele superioare.

Toate aceste spații sunt cadrul narativ al unei locuiri unice – un loc de întâlnire și loisir și expresia unei comunități strânse.

[/mk_page_section][mk_page_section]
Sold out!

Spațiile din Mumuleanu au fost vândute în totalitate. Dar mai avem cateva apartamente disponibile  în proiectul Badea Cărțan si in cel din Sfinții Voievozi. Te asteptăm să ne faci o vizită!

[mk_icon_box2 icon_type=”image” icon_size=”48″ icon_image=”https://urban-spaces.ro/wp-content/uploads/2016/12/icon-building-site.png” title=”Poze santier” title_size=”11″ title_weight=”bold” title_top_padding=”5″ title_bottom_padding=”5″ align=”left”]Iata si santierul nostru – acum se executa ultimele finisaje.[/mk_icon_box2][mk_gallery images=”2282,2233,2133,2232,2132,1987,2139,1988,2136,2134,2131,1973″ height=”300″]
[/mk_page_section]