[mk_custom_sidebar sidebar=”sidebar-24″]
[mk_page_section full_width=”true” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ section_id=”next” sidebar=”sidebar-1″]

URBAN SPACES 7

[mk_fancy_title tag_name=”h5″ color=”#111111″ size=”33″ font_weight=”bold” txt_transform=”uppercase” letter_spacing=”5″ font_family=”none” align=”center”]Stuparilor[/mk_fancy_title]

“Se intră pe lângă o casă veche şi frumoasă de cărămidă. Intrarea strâmtă dă într-o neaşteptată grădină, ascunsă printre casele cartierului şi greu de aflat dinspre stradă, grădină pe care clădirile simple şi robuste ale fostei fabrici au împărţit-o în bucăţi şi colţuri de curţi, năpădite acum de verdeaţă şi albine. Iedera a urcat pe pereţii pavilioanelor până în vârful coşului de fum, rămas cu totul tăinuit sub greutatea verde a plantelor. Te strecori printre pomi, ierburi, ateliere şi utilaje şi descoperi după fiecare colţ o altă neştiută bucată de grădină. Nici nu ştii unde este capătul şi dacă există vreunul, căci te poţi învârti printre toate acestea la nesfârşit.”

Arh Andrei Serbescu – ADNBA

URBAN SPACES 7 – Stuparilor inseamna o colectie de case alaturate, suprapuse, cu alei printre ele si gradini cocotate, cu mici piatete – loc de stat de vorba sau de zbenguiala, curti private si spatii comune, cu pomi si multa verdeata. Vor fi si spatii publice poate o cafenea sau o mica brutarie artizanala, un loc de lasat copii la joaca pentru cateva ore, o biblioteca cu board game-uri pentru toate varstele sau spatiu pentru expozitiile celor talentati sau curajosi- orice aduce valoare locuirii si face ca spatiul tau sa fie mai mult decat o simpla locuinta. Un mic cartier ALTFEL.

 STATUS

[mk_image src=”https://urban-spaces.ro/wp-content/uploads/2016/11/s6.png” image_size=”medium” svg=”true”]

Str Stuparilor nr 6
Timisoara

[/mk_page_section][mk_page_section]

Coming soon

[/mk_page_section]