cosmindragomir_dog-apt_xl_185

Urban Space 1

Dogarilor

Dogarilor este primul nostru proiect. L-am construit cu drag și este cel mai premiat proiect românesc. Vizitatori, locuitori, toți s-au îndrăgostit de el. De ce? Pentru că este … ALTFEL!

A colecționat 5 premii I  la cele mai importante concursuri de arhitectură interne și regionale, a fost pe lista scurtș de doar 12 proiecte la WORLD ARCHITECTURE FESTIVAL AWARD SINGAPORE 2014  și nominalizat între primii 40 la MIES VAN DER ROHE AWARD 2015, a fost prezent la BIENALA  VENEȚIA  2016, a apărut în cărți și reviste, în filme și reclame. Nu mai are nevoie de prezentare!

Status

ADRESA

DOGARILOR 26-30 SECTOR 2

cosmindragomir_dog_f_xl_112-min

Localizare

Se află în centrul Bucureștiului, în zona Eminescu – Polonă, o zonă veche a orașului, plină de farmec, zonă care a început în ultimii ani să se redefinească și să atragă oameni și întamplări cool: restaurante, cafenele, mici magazine urbane, ateliere și spații creative. Noi suntem bucuroși că Urban Spaces 1 a fost printre primii!

APARTAMENTE ȘI DETALII

Una din calitățile proiectului este diversitatea apartamentelor: 70 apartamente diferite unul de celălalt:  duplexuri de 2 camere sau de 4 cu terase generoase, un triplex, apartamente cu grădini private, studiouri cu “buzunar”.

Finisajele includ beton aparent, microtopping, terazzo, podele din lemn masiv.

SPAȚIILE COMUNE

Un alt argument că Urban Spaces 1  e ALTFEL sunt spațiile comune … ieșite din comun! Copacii, multă verdeață și zona de relaxare în curtea interioară, cafeteria și terasele comune amenajate special pentru socializare, parcările pentru biciclete, tăblițele de mesaje de la ușă – un fel de facebook intern.

Până și căsuțele poștale sunt altfel decât te-ai aștepta!

Sold out

Apartamentele din Urban Spaces 1 sunt vândute în totalitate dar te așteptăm să ne faci o vizită la biroul nostru din Dogarilor 26-30 pentru avedea ce znseamna URBAN SPACES și pentru a discuta despre proiectele noastre viitoare.

Poze șantier

Poze făcute pe șantierul din Dogarilor de fotograful Oltin Dogaru.

Toate Drepturile rezervate @
Urban Spaces

Înscrie-te la newsletter:

BOOK A VISIT