c86a3927

Urban Space 3

badea cârțan

„Am imaginat locuirea in relatie cu  doua curti urbane private, destinate comunitatii ce va locui aceasta cladire. Cladirea se pliaza in jurul acestor spatii majore, conectandu-se organic cladirilor invecinate.

Curtile sunt pavate cu caramida si plantate cu arbori si arbusti, oferind ocazia contactelor sociale pentru cei mari si loc de joaca interactiunii celor mici. Atat cele doua scari de acces cat si toate apartamentele comunica vizual cu aceste curti, deschizandu-se spre ele cu logii ample si ferestre fara parapet. Caramida aparenta, noua sau recuperata, este finisajul dominant care face legatura cu traditia cartierului ce adapostea in trecut diverse activitati mestesugaresti”

Arh Adrian Soare – SYAA

Status

ADRESA

BADEA CARTAN 13 SECTOR 2

c86a4046-hdr

Localizare

Urban Spaces 3 se afla pe str. Badea Cartan la numarul 13, in mijlocul unuia dintre cartierele vechi ale orasului, o zona in care locuirea se impletea cu mestesugaritul iar spatiile private se deschideau catre curti comune.

împrejurimi

Cartierul avea şi o zonă industrială formată în principal din mici fabrici de cărămidă. Una dintre ele, Tonola, se afla pe actualul teren al Parcului Circului la doar 500 de metri distanta. Pe terenul vecin, pe strada Teilor (actuala Vasile Lascar), a funcționat, începînd din 1871, primul depou pentru tramvaie trase de cai din București.

 

APARTAMENTE ȘI DETALII

Apartamentele sunt variate ca dimensiuni si conformare – studiouri, 2 camere, 3 camere pe un singur nivel dar si duplexuri, 4 camere cu gradina mare sau  sus, la etajul 3, cu terase generoase .

Toate au un living mare si luminos aflat in relatie directa cu o logie sau o tersa, loc de intins  masa mare la care sa aduni familia sau prietenii. Aproape toate apartamentele au cel putin doua fatade, permitand soarelui sa va fie alaturi toata ziua si asigurand o ventilare optima.

La parter avem 3 mici birouri sau, de ce nu, ateliere pentru artisti …

SOLD OUT


Spațiile din Badea Cartan au fost vândute în totalitate. Te rugăm sa arunci o privire pe viitoarele noastre proiecte. 

s5

Toate Drepturile rezervate @
Urban Spaces

Înscrie-te la newsletter:

BOOK A VISIT